LET OP: vanaf 25 juli zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Orders die vanaf 25 juli worden geplaatst zullen vanaf 22 augustus uitgeleverd worden.
Filteren

Categorieën

Prijs

Zelfbestuivend

Om te eten

Om te koken

Smaak

Fruitbomen

Op zoek naar een zoete verleiding in de tuin? Dan kun je fruitbomen online kopen die volhangen met sappige, zoete vruchten. Daarnaast zijn fruitbomen planten die ook prachtig zijn om te zien in alle jaargetijden en een echter meerwaarde bieden aan uw tuin.

fruitboom-in je tuin
illustratie-vingerafdruk
Fruitbomen Filteren

Resultaten Toont 1–12 van 41 resultaten

Sorteren op

Bomendael is dé plek waar je eenvoudig fruitbomen online kunt kopen. Fruitbomen zijn een verrijking voor je tuin. Ze geven heerlijke vruchten en zien er prachtig uit. Naast de kleuren van het fruit zullen ook de bladeren een transformatie ondergaan die gezien mag worden! En wanneer de tijd is aangebroken om te oogsten, dan zal het geduld rijkelijk worden beloond met fruitmanden gevuld met kleurrijke én gezonde lekkernijen.

Fruitboom online kopen

Er zijn diverse soorten fruitbomen verkrijgbaar die je bij Bomendael kunt kopen online, de juiste keuze is afhankelijk van de toepassing en locatie. Zo heeft een standaard boom bestuiving nodig. Wanneer er ruimte is voor slechts één fruitboom is het mogelijk om een zelfbestuivend exemplaar te planten. Het zelfbestuivende type levert overigens wel minder fruit op dan met kruisbestuiving het geval is. Ook kan de vorm en afmeting afwijken per soort. Fruitbomen met hoogstam kunnen zeer hoog worden, en hebben net als fruitbomen met halfstam de eerste jaren additionele ondersteuning nodig. Bij laagstam exemplaren lijkt de boom meer op een struik die hooguit enkele meters hoog worden. Om optimaal gebruik te maken van de aanwezige ruimte kunnen fruitbomen met leivorm uitkomst bieden, daarbij zijn de takken in de gewenste richting te leiden door ze te snoeien. Dit vergt wat tijd en energie, er dient gemiddeld tweemaal per jaar gesnoeid te worden.

Fruitsoorten

Geniet van al het moois en lekkers wat moeder natuur te bieden heeft. Met een beetje aandacht en liefde pluk je ieder oogstseizoen deze vruchten van de fruitbomen die u online kunt kopen:

Daarnaast leveren we ook bomen voor uitsluitend decoratieve doeleinden, met en zonder bladverlies.

Streling voor het oog

Voor een fruitbomen kwekerij is het van belang om flink te kunnen oogsten. Voor decoratieve toepassingen in eigen tuin of bijvoorbeeld in kasteeltuinen, hotels en horeca is het ook mogelijk om bomen met siervruchten te planten. Deze vruchten zijn niet eetbaar, de bomen zijn gekweekt op een aantrekkelijk uiterlijk het hele jaar door. Het onderhoud zal per toepassing afwijken,

Direct jouw fruitboom kopen online? Kijk dan naar ons uitgebreide assortiment in onze webshop. Meer weten over onze producten of wil je advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling heeft voor bomendael.com
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Onze website is weer open vanaf maandag 00:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

We wensen u een goede zondag toe.

illustratie-boom-klein

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina