Onze kwekerij

Bomendael is dé kwekerij in Opheusden. Sinds het ontstaan van ons bedrijf leveren wij niets anders dan kwaliteit. Wij beschikken daarnaast over een groot en veelzijdig assortiment, voeren het rooien en de levering van de bomen in eigen beheer uit en voorzien jou graag van persoonlijk advies.

illustratie-vingerafdruk

Waar passie en kwaliteit elkaar ontmoeten

Wij leveren jou de beste kwaliteit. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1995 laten wij ons uitsluitend leiden door kwaliteit, vakkennis en passie. Dit doen wij innovatief en toekomstgericht; onze groeiende containerteelt is daar het jongste bewijs van. Hiermee kunnen wij jou het hele jaar van de beste kwaliteit bomen voorzien. Uiteraard verzorgen wij de bomen persoonlijk, zodat jij verzekerd bent van direct contact en optimale dienstverlening. Op deze website vind je meer informatie over ons bedrijf en onze producten.

tree-image
Algemeen-Perenboom-Halfstam-6jaar

Het allerbeste van Betuwse bodem

De kwekerij bezoeken

Als je op zoek bent naar een fruitboomkwekerij, kom dan eens kijken bij Bomendael. Al vele jaren leveren wij diverse fruitbomen uit onze eigen fruitboomkwekerij. Dit doen we met eigen machines, zodat we zeker weten dat het wortelgestel goed blijft.

tree-image

Altijd vinden wat je zoekt

Dat wat ons bedrijf kenmerkt, is de passie voor fruitbomen. In het voorjaar geven ze hun prachtige bloesem en in het najaar laten ze het resultaat van hun groei zien in hun heerlijke, eerlijke vruchten. Of je de bomen nu halfstam wilt of liever voor hoogstam kiest. Het assortiment van Bomendael kan het aan.

Het kweken van meerstammigen is een vak apart. Wij doen het met veel genoegen en resultaat, omdat het bomen een bijzonder robuuste en natuurlijke uitstraling geeft. In ons assortiment benadrukken wij dit eigen karakter onder andere met name bij Magnolia, Nothofagus, Amelanchier, Malus en Prunus. Wij zorgen er voor dat deze soorten net dat extra volume van onderen krijgen.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina