LET OP: vanaf 25 juli zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Orders die vanaf 25 juli worden geplaatst zullen vanaf 22 augustus uitgeleverd worden.
Filteren

Categorieën

Prijs

Zelfbestuivend

Bloeikleur

Om te eten

Om te koken

Smaak

Leiboom

Wilt u een leiboom kopen? Wanneer u een natuurlijke groene afscheiding zoekt voor uw tuin, dan zijn leibomen van Bomendael een goede keuze. Zo zullen deze bomen erg goed staan boven bijvoorbeeld een schutting.

Lei-amberboom-Liquidambar styr. 'Worplesdon'
illustratie-vingerafdruk
Leiboom Filteren

Resultaten Toont 1–12 van 47 resultaten

Sorteren op

Leiboom kopen

Door middel van leibomen creëert u namelijk een natuurlijke afscheiding. Deze bomen zijn ook nog eens een verrijking voor uw tuin. Bij leibomen zijn de takken horizontaal geleid in meerdere lagen boven elkaar. Hierdoor krijgt u een dicht scherm aan takken.

Groenblijvende leibomen

Bij Bomendael verkopen wij onder andere groenblijvende leibomen. Wanneer u niet teveel inkijk in uw tuin wilt hebben, zijn deze groenblijvende leibomen bij uitstek geschikt om neer te zetten als natuurlijke, groene afscheiding.

Deze bomen blijven namelijk het hele jaar door groen. Een bijkomend voordeel is ook dat ze makkelijk in onderhoud zijn. Een erg mooi en bekend voorbeeld is de Laurier Novita. Deze mooie leiboom kan eigenlijk niet gemist worden in uw tuin!

Bladverliezende leibomen

Bij Bomendael verkopen wij ook bladverliezende leibomen. Deze leibomen zijn ook geschikt voor een natuurlijke afscheiding. Wel verliezen deze bomen in het najaar hun blad. Hierdoor krijgt u iets meer doorkijk. Maar in de zomer kunt u alsnog van deze mooie groene bomen genieten.

Leifruitbomen

Bij Bomendael verkopen wij ook leifruitbomen. Behalve dat deze bomen geschikt zijn als natuurlijke afscheiding, kan u er ook de vruchten van plukken en opeten. Leifruitbomen zijn ook erg makkelijk om vruchten van te plukken. Alle takken zijn namelijk horizontaal geleid. Hierdoor zijn de vruchten goed te zien. Ook krijgen de vruchten hierdoor extra zonlicht, waardoor ze goed groeien. Kortom; een leifruitboom is zowel als afscheiding als fruitboom voor een kleinere tuin erg geschikt.

Snoeien en onderhoud van leibomen

Leibomen zijn erg makkelijk in onderhoud. U kunt ze namelijk in het najaar of het voorjaar even met een heggenschaar glad scheren. Doe dit wel jaarlijks, zo zorgt u ervoor dat de boom zijn vorm behoudt. Snoei terug tot de hoofdtakken. Een leiboom heeft veel water nodig en kan het beste op een zonnige plek staan.

Een leiboom kopen van Kwekerij Bomendael

Wilt u een leiboom kopen? U bestelt de leibomen gemakkelijk via onze webshop. U kunt kiezen voor onze aanplantservice, dan komen wij de boom bij u thuis planten. Wanneer u het aanplantpakket bij ons aanschaft, krijgt u 2 boompalen, boomband, boomband spijkers en 60 liter bemeste aanplantgrond.

Meer weten over onze producten of wil je advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling heeft voor bomendael.com
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Onze website is weer open vanaf maandag 00:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

We wensen u een goede zondag toe.

illustratie-boom-klein

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina