Het is nu dé tijd om bomen te planten! Zo zorg je voor een topstart van de boom!
Gratis bezorgd vanaf €450
3 maanden aangroeigarantie*
Geleverd uit eigen kwekerij

De voordelen van bomen met fruit

Fruitbomen zie je steeds vaker in tuinen. En dat is ook niet gek, want iedereen houdt natuurlijk van verse appels, peren, kersen, pruimen, abrikozen en perziken. Wanneer je fruitbomen van Bomendael in de tuin laat planten, heb je altijd heerlijk vers seizoensfruit. Maar dat is niet het enige. Veel mensen kiezen niet alleen voor het planten van fruitbomen vanwege het heerlijke verse fruit, maar ook om de bloesem waar fruitbomen bekend om staan. Deze bomen zien er in het voorjaar namelijk schitterend uit met bloesems in allerlei kleuren.

De verschillende voordelen van bomen met fruit

Wanneer je besluit om fruitbomen in je tuin te laten planten, is dat een goede beslissing. Niet alleen omdat je dan in het seizoen altijd vers fruit hebt (je hoeft het alleen maar van de boom te plukken), maar ook omdat je daarvoor al kunt genieten van de mooie bloesempracht in schitterende kleuren. Veel fruitbomen beginnen al vroeg in het voorjaar te bloeien, dus in het hele voorjaar en de zomer heb je plezier van de fruitbomen. Veel mensen denken dat de bloeitijd van fruitbomen maar kort is, maar niets is minder waar. Sommige bomen staan lange tijd in bloei met schitterende bloesems, waarna algauw het eerste fruit verschijnt.

Kies voor hoogwaardige fruitbomen

Ben je overtuigd om fruitbomen in je tuin te planten? Mooi! Kies dan wel voor de fruitbomen van Bomendael. Deze bomen zijn namelijk altijd van een zeer goede kwaliteit en je hebt zo ook gegarandeerd fantastisch fruit. Dit zijn niet alleen Hollandse appels en peren, maar ook meer exotische fruitsoorten, zoals abrikozen, perziken en mispels. Lekker zoet en sappig en natuurlijk ook heel gezond. Voordat je kunt genieten van je zelfgekweekte verse fruit, heb je eerst een schitterend uitzicht op een tuin vol met schitterende bloesems. Wie wil dat nu niet?

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling heeft voor bomendael.com
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Onze website is weer open vanaf maandag 00:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

We wensen u een goede zondag toe.

illustratie-boom-klein