Rechtstreeks uit eigen kwekerij
Binnen 6 werkdagen* in huis
3 maanden aangroeigarantie*
Filteren

Categorieën

Prijs

Zelfbestuivend

Bloeikleur

Om te eten

Om te koken

Smaak

Leibomen

Wanneer je een natuurlijke groene afscheiding zoekt voor jouw tuin, dan zijn leibomen van Bomendael een goede keuze. Zo zullen deze bomen erg goed staan boven bijvoorbeeld een schutting.

Lei-amberboom-Liquidambar styr. 'Worplesdon'
illustratie-vingerafdruk
Leibomen Filteren

Resultaten Toont 1–12 van 47 resultaten

Sorteren op

Door middel van deze bomen creëer je namelijk een natuurlijke afscheiding en zijn ook nog eens een verrijking voor je tuin. Bij leibomen zijn de takken horizontaal geleid in meerdere lagen boven elkaar. Hierdoor krijgt u een dicht scherm aan takken.

Groenblijvende leibomen

Bij Bomendael verkopen wij onder andere groenblijvende leibomen. Wanneer je niet teveel inkijk in jouw  tuin wilt hebben, zijn deze groenblijvende leibomen bij uitstek geschikt om neer te zetten als natuurlijke, groene afscheiding.

Deze bomen blijven namelijk het hele jaar door groen. Een bijkomend voordeel is ook dat ze makkelijk in onderhoud zijn. Een erg mooi en bekend voorbeeld is de Laurier Novita. Deze mooie leiboom kan eigenlijk niet gemist worden in jouw tuin!

Bladverliezende leibomen

Bij Bomendael verkopen wij ook bladverliezende leibomen. Deze leibomen zijn ook geschikt voor een natuurlijke afscheiding. Wel verliezen deze bomen in het najaar hun blad. Hierdoor krijg je iets meer doorkijk. Maar in de zomer kan je alsnog van deze mooie groene bomen genieten. Leibomen zijn ook erg makkelijk in onderhoud. Je kunt ze namelijk in het najaar of het voorjaar even met een heggenschaar glad scheren.

Leifruitbomen

Bij Bomendael verkopen wij ook leifruitbomen. Behalve dat deze bomen geschikt zijn als natuurlijke afscheiding, kan je u er ook de vruchten van plukken en opeten. Leifruitbomen zijn ook erg makkelijk om vruchten te plukken. Alle takken zijn namelijk horizontaal geleid. Hierdoor zijn de vruchten goed te zien. Ook krijgen de vruchten hierdoor extra zonlicht, waardoor ze goed groeien. Kortom; een leifruitboom is zowel als afscheiding als fruitboom voor een kleinere tuin erg geschikt.

Een leiboom van Kwekerij Bomendael

Je bestelt de leibomen gemakkelijk via onze webshop. Je kunt kiezen voor onze aanplantservice, dan komen wij de boom bij u thuis planten. Wanneer je het aanplantpakket bij ons aanschaft, krijg je 2 boompalen, boomband, boomband spijkers en 60 liter bemeste aanplantgrond.

Meer weten over onze producten of wil je advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina