Het is nu dé tijd om bomen te planten! Zo zorg je voor een topstart van de boom!
Gratis bezorgd vanaf €450
3 maanden aangroeigarantie*
Geleverd uit eigen kwekerij

Voordelen van hoogstam leibomen

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van leibomen in hun tuin. Deze bomen geven jouw tuin een luxueuze uitstraling. Jouw tuin lijkt zo wel een Franse kasteeltuin! Maar een ander groot voordeel van leibomen is dat deze op een stijlvolle manier privacy geven. De bomen zien er mooi uit en toch kunnen de buren of anderen er niet doorheen kijken. Ook nemen ze weinig ruimte in door de geringe breedte, wat leibomen ideaal maakt als erfafscheiding in kleine tuinen.

Profiteer van de voordelen van hoogstam leibomen

Zoals je al hebt gelezen hebben hoogstam leibomen veel voordelen. Maar deze bomen leveren nog meer profijt op. Je kan de bomen op de erfgrens zetten als je toestemming hebt van je buren. Anders komt de boom op 2 meter van de erfgrens. Zo heb je optimale privacy, ook wanneer je bijvoorbeeld naast een flatgebouw woont. Zo kan je rustig in jouw tuin genieten van de rust, zonder dat de buren je kunnen zien. Maak van uw tuin dus écht jouw eigen plekje door leibomen te planten en deze te gebruiken als schutting, of in combinatie met uw bestaande schutting.

Maak een keuze uit veel verschillende soorten bomen

Leibomen zijn er, net zoals andere bomen, in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor prachtige elegante loofbomen, maar ook fruitbomen in de vorm van een leiboom zijn populair. De bekendste leifruitboom is de leipeer, maar als je meer van andere soorten fruit houdt, vindt je bij Bomendael nog meer soorten leifruitbomen om uit te kiezen.

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling heeft voor bomendael.com
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Onze website is weer open vanaf maandag 00:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

We wensen u een goede zondag toe.

illustratie-boom-klein