Filteren

Categorieën

Prijs

Zelfbestuivend

Om te eten

Om te koken

Smaak

Zelfbestuivende mispelbomen

Wanneer u op zoek bent naar een zelfbestuivende mispelbomen, ofwel mespilus germanica, bent u bij Bomendael op het juiste adres. Wij telen namelijk al jarenlang mispelbomen. Zo kunnen wij u garanderen dat u een goede, mooie en gezonde mispelboom krijgt, waar u nog lang van kunt genieten.

mespilus germanica meerstammig
illustratie-vingerafdruk
Zelfbestuivende mispelbomen Filteren

Resultaten Enig resultaat

Sorteren op

Vruchten van een mispel

In oktober kunt u de vruchten van de mispelboom plukken. Ze zijn dan alleen nog niet geschikt om te te eten, want ze zijn dan nog erg hard. Door er een keer een nachtvorst overheen te laten gaan en ze na het plukken nog enkele weken te laten liggen, worden ze zachter en wordt ook de smaak zoeter. Het zijn dan niet alleen erg lekkere vruchten om te eten maar ze zijn ook nog eens erg gezond.

Soorten mispelbomen

Bij Bomendael verkopen we mispelbomen in verschillende vormen. Zo verkopen wij de halfstam mispelboom, hoogstam mispelboom en leivorm mispelboom.

Een zelfbestuivende mispelboom van Kwekerij Bomendael 

U bestelt de zelfbestuivende mispelbomen gemakkelijk via onze webshop. U kunt kiezen voor onze aanplant service, dan komen wij de boom bij u thuis planten. Wanneer u het aanplantpakket bij ons aanschaft, krijgt u daarbij 2 boompalen, boomband, boomband spijkers en 60 Liter bemeste aanplantgrond. Meer weten over onze producten of wil je advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Neem ook eens een kijkje bij al onze fruitbomen en zelfbestuivende fruitbomen.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina