Krentenboom kopen - Bomendael

Krentenboom kopen

Wilt u een krentenboom kopen van hoogwaardige kwaliteit inclusief aanplanting service? Dan bent u bij Bomendael aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan krentenbomen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. De bomen hebben weinig onderhoud nodig en gaan jarenlang mee. Ze zijn zowel geschikt voor kleine als voor grote tuinen. 

Wilt u meer weten over het kopen van een krentenboom of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier onze krentenbomen of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze bomenspecialisten helpen u graag bij het vinden van de boom die u zoekt. 

Wat is een krentenboom?

Een krentenboom of ook wel krentenstruik genoemd is een meerstammige bladverliezende boom met eetbare vruchten. De krenten die er ook groeien worden vaak gegeten door vogels, waardoor de boom erg geschikt is voor vogelliefhebbers. Daarnaast kunnen de krenten ook gebruikt worden voor het maken van jam. 

De krentenboom is een geslacht van ongeveer 25 struiken uit de rozenfamilie. De boom is inheems en komt oorspronkelijk voor in de gematigde gebieden van het noordelijk halfrond zoals Noord-Amerika. De krentenboom kan 6 tot 7 meter lang worden en zal rond zijn 60ste levensjaar minder vitaal worden. 

De voordelen van een krentenboom

Een krentenboom is een echte verrijking aan uw tuin. Het is een mooie verschijning dankzij het rijke kleurenpalet. In de lente krijgt hij mooie witte bloesems en in het najaar kleurrijke bladeren. WIj zetten alle voordelen voor u op een rij. 

  • Eyecatcher in uw tuin
  • Geschikt voor kleine tuinen
  • Eetbare vruchten
  • Weinig onderhoud nodig
  • Trekt vogels aan

Uw Krentenboom kopen bij Bomendael

U kunt de meerstammige krentenboom eenvoudig kopen via onze webshop. Bent u op zoek naar een andere boom? Bekijk dan onze meerstammige bomen en vind uw favoriet. U kunt kiezen voor onze aanplantservice. Dan komen wij de boom bij u thuis planten. Wanneer u ons aanplantpakket aanschaft, krijgt u daarbij 2 boompalen, boomband, boomband spijkers en 60 liter bemeste aanplantgrond. 

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina
Nu GRATIS verzending met eigen bezorgdienst door heel Nederland!