Filteren

Categorieën

Prijs

Zelfbestuivend

Om te eten

Om te koken

Smaak

Zelfbestuivende kersenbomen

Bij Bomendael telen wij al jarenlang zelfbestuivende kersenbomen, ofwel prunus avium. kersenbomen kenmerken zich door hun grote bladeren en de wild groeiende takken. van de meeste kersenbomen is de stam roodbruin van kleur. In het voorjaar kun je genieten van een prachtig schouwspel aan bloesem.

Algemeen-Kersenboom-VruchtRegina
illustratie-vingerafdruk
Zelfbestuivende kersenbomen Filteren

Resultaten Toont alle 2 resultaten

Sorteren op

Soorten kersenbomen

Bij Bomendael verkopen wij vijf verschillende soorten kersenbomen. Elke kersenboom geeft zijn eigen kersen met elk een net iets andere smaak. Wat voor soort kers ju dus ook zoekt, bij Bomendael hebben wij ze staan. Zo verkopen wij de welbekende Prunus A. ‘Regina’, en de minder bekende Hedelfinger kers

Verschillende vormen kersenbomen

Bij Bomendael verkopen we niet alleen veel verschillende soorten kersenbomen, maar ook veel verschillende vormen. Zo verkopen we onder andere de hoogstam kersenboom. Bij deze vorm begint de kroon op ongeveer 2 meter hoogte. Deze vorm wordt dan ook erg groot. Wij verkopen ook de halfstam kersenboom. Hier begint de kroon op pakweg 1,30 meter. Zo is het makkelijker om de vruchten te plukken. Ook wordt deze vorm niet al te groot. Als laatste verkopen wij ook nog leikersen. Bij deze vorm zijn de takken horizontaal langs een rek geleid. Deze vorm is dan ook ideaal voor een kleinere tuin. Ook komen hier veel vruchten aan. Dit komt door het vele licht dat de vruchten ontvangen.   

Een zelfbestuivende kersenboom van Kwekerij Bomendael 

U bestelt de zelfbestuivende kersenboom gemakkelijk via onze webshop. U kunt kiezen voor onze aanplant service, dan komen wij de boom bij u thuis planten. Wanneer u het aanplantpakket bij ons aanschaft, krijgt u daarbij 2 boompalen, boomband, boomband spijkers en 60 Liter bemeste aanplantgrond. Meer weten over onze producten of wil je advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Neem ook eens een kijkje bij al onze fruitbomen en zelfbestuivende fruitbomen.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina