Het is nu dé tijd om bomen te planten! Zo zorg je voor een topstart van de boom!
Gratis bezorgd vanaf €450
3 maanden aangroeigarantie*
Geleverd uit eigen kwekerij

Bijzondere boom

Ben je op zoek naar bijzondere boom die er voor zorgt dat jouw tuin er nog mooier bij ligt? Dan zijn de bomen uit de categorie ‘exclusieve bomen’ wellicht iets voor jou. De bomen komen niet veel voor in Nederland en zijn ieder uniek in hun soort.

Ben je benieuwd of wij de bijzondere boom die jij zoekt op voorraad hebben? Bekijk al onze bijzondere bomen of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij adviseren je graag en helpen je bij het vinden van de boom die jij zoekt. Vervolgens komen wij de boom ook gratis bij je bezorgen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het ruime aanbod bijzondere bomen van Bomendael

Ons aanbod aan bomen is erg groot, of je nu op zoek bent naar een fruitboom, bloesemboom of leiboom, bij ons vind je het allemaal. Ook wanneer je een iets meer speciale boom zoekt, zit je bij ons goed. De bomen die je binnen onze exclusieve categorie vindt zijn een echte eyecatcher in jouw tuin. Er zijn maar enkele exemplaren van deze bomen waardoor ze jouw tuin echt uniek maken. Bekijk ons volledige aanbod bijzondere bomen en laat je inspireren. Jekan ook altijd jouw wensen aan ons doorgeven en dan kijken we welke boom hier het beste bij past.

Bijzondere boom
Bijzondere boom 2

Een bijzondere boom planten

Wanneer je bij Bomendeal een bijzondere boom koopt kun je kiezen voor onze aanplantservice in combinatie met het aanplantpakket. Dan profiteer je ook van 3 maanden aangroeigarantie. Dit pakket bevat alles wat we nodig hebben voor het planten van de boom zoals, boompalen, boomband, spijkers, en bemeste aanplantgrond. Het grote voordeel is dat je zelf nergens naar om hoeft te kijken. Een fijne bijkomstigheid wanneer je niet zulke groene vingers hebt. Wij nemen de volledige aanplanting uit handen.

Bomendael staat voor je klaar

Bomendael is dé boom leverancier voor een groot aanbod aan diverse bomen. Wanneer je een bijzondere boom online wilt kopen bezorgen wij hem gratis binnen 6 dagen bij je thuis. Daarnaast profiteer je wanneer je kiest van de aanplantservice ook 3 maanden garantie. Wat wil je nog meer?

Wil je meer weten over onze bijzondere bomen of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de boom die jij zoekt.

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling heeft voor bomendael.com
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Onze website is weer open vanaf maandag 00:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

We wensen u een goede zondag toe.

illustratie-boom-klein