Dakboom kopen? | Boomkwekerij Bomendael.com
Filteren

Categorieën

Prijs

Dakboom kopen

Wil je een dakboom kopen? Dan ben je bij Bomendael aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende soorten dakbomen. Dakbomen, ook wel parasolbomen genoemd, zijn bijzondere vormbomen. Eigenlijk is een dakboom namelijk een natuurlijke parasol. De boom zorgt voor schaduw en hij beschermd tegen de zon.

Plataan-Platanus acerifolia
illustratie-vingerafdruk
Dakboom kopen Filteren

Resultaten Toont alle 3 resultaten

Sorteren op

Een ander voordeel van een dakboom is dat je ze goed in vorm kunt houden en ze niet alleen geschikt zijn voor grote tuinen. Ook in kleine tuinen komt de dakboom mooi tot zijn recht. 

Verschillende soorten dakbomen

Bij Bomendael kan je twee soorten dakbomen kopen, namelijk de Quercus palustris, ofwel de moeraseik en de platanus acerifolia, ook wel bekend als de plataan. Beide soorten groeien de eerste jaren erg snel. Zeker de plataan zorgt voor veel schaduw. Dit komt omdat de bladeren erg groot zijn. Beide bomen vereisen niet heel veel verzorging. Het is dus ook geen probleem om deze bomen in stedelijk gebied te planten. 

Een dakboom kopen bij Kwekerij Bomendael 

Wil je een dakboom kopen? je bestelt de dakboom gemakkelijk via onze webshop. Je kan kiezen voor onze aanplantservice, dan komen wij de boom bij jou thuis planten. Wanneer je het aanplantpakket bij ons aanschaft, krijg je daarbij 2 boompalen, boomband, boomband spijkers en 60 Liter bemeste aanplantgrond. Meer weten over onze producten of wil je advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina
Nu GRATIS verzending met eigen bezorgdienst door heel Nederland!