Rechtstreeks uit eigen kwekerij
Binnen 6 werkdagen* in huis
3 maanden aangroeigarantie*
Filteren

Categorieën

Prijs

Dakbomen

Dakbomen, ook wel parasolbomen genoemd, zijn bijzondere vormbomen. Eigenlijk is een dakboom namelijk een natuurlijke parasol. De boom zorgt voor schaduw en hij beschermd tegen de zon.

Plataan-Platanus acerifolia
illustratie-vingerafdruk
Dakbomen Filteren

Resultaten Toont alle 3 resultaten

Sorteren op

Een ander voordeel van een dakboom is dat u ze goed in vorm kunt houden en ze niet alleen geschikt zijn voor grote tuinen. Ook in kleine tuinen komt de dakboom mooi tot zijn recht. 

Verschillende soorten dakbomen

Bij Bomendael verkopen wij twee soorten dakbomen. namelijk de Quercus palustris, ofwel de moeraseik en de platanus acerifolia, ook wel bekend als de plataan. Beide soorten groeien de eerste jaren erg snel. Zeker de plataan zorgt voor veel schaduw. Dit komt omdat de bladeren erg groot zijn. Beide bomen vereisen niet heel veel verzorging. Het is dus ook geen probleem om deze bomen in stedelijk gebied te planten. 

Een dakboom van Kwekerij Bomendael 

U bestelt de dakboom gemakkelijk via onze webshop. U kunt kiezen voor onze aanplantservice, dan komen wij de boom bij u thuis planten. Wanneer u het aanplantpakket bij ons aanschaft, krijgt u daarbij 2 boompalen, boomband, boomband spijkers en 60 Liter bemeste aanplantgrond. Meer weten over onze producten of wil je advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina