Wat zijn meerstammige bomen? - Bomendael

Wat zijn meerstammige bomen?

Geniet het hele jaar door van mooie groene meerstammige bomen

Een belangrijke trend in de laatste jaren zijn de zogenaamde meerstammige bomen. Je ziet ze dan ook in steeds meer tuinen verschijnen. Welke soort je ook kiest, met meerstammige bomen geniet je het hele jaar door van een schitterende bomenpracht in de tuin. Doordat er meerstammige bomen bestaan in diverse soorten, past er altijd wel een soort in jouw tuin. Kies bijvoorbeeld voor een elegante esdoorn, of geniet van de mooie bloemenpracht van de bekende magnolia.

Meerstammige bomen zijn prachtig in meerdere opzichten

De verschillende soorten meerstammige bomen die je terugvindt in ons ruime assortiment, zijn schitterend op meerdere punten. Dankzij de meerdere stammen die ze hebben, hebben ze ook bijzondere vormen. Daardoor zijn deze bomen net een kunststuk in je tuin! Wil je extra kunnen genieten van de mooie bomenpracht, ook tijdens de donkere winterdagen? Laat dan ook professionele belichting aanleggen. Zo blijf je genieten van de bijzondere vormen van meerstammige bomen en worden de takken mooi uitgelicht.

Ideaal in iedere tuin

Onze meerstammige bomen zijn een blikvanger in iedere tuin. Je kunt bijvoorbeeld een enkele meerstammige boom planten in je tuin. Bij één enkele boom bereik je namelijk al een prachtig effect. Dit komt doordat deze bomen zich vanaf de grond al vertakken in meerdere stammen en je zo dus al begroeiing hebt voor een groot oppervlak. Zeker wanneer je kiest voor bladhoudende bomen die in het voorjaar prachtige bloesem krijgen, heb je zo direct al een prachtige tuin.

Tip: kies een meerstammige boom met een bijzondere vorm, zoals een schijnhulst. Zo heb je op een simpele manier meteen bijzonder groen in je tuin.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina
Nu GRATIS verzending met eigen bezorgdienst door heel Nederland!