De voordelen van fruitbomen - Bomendael

De voordelen van fruitbomen

Fruitbomen: een schitterend gezicht en heerlijk vers fruit

Fruitbomen zie je steeds vaker in tuinen. En dat is ook niet gek, want iedereen houdt natuurlijk van verse appels, peren, kersen, pruimen, abrikozen en perziken. Wanneer je fruitbomen van Bomendael in de tuin laat planten, heb je altijd heerlijk vers seizoensfruit. Maar dat is niet het enige. Veel mensen kiezen niet alleen voor het planten van fruitbomen vanwege het heerlijke verse fruit, maar ook om de bloesem waar fruitbomen bekend om staan. Deze bomen zien er in het voorjaar namelijk schitterend uit met bloesems in allerlei kleuren.

De verschillende voordelen van fruitbomen

Wanneer je besluit om fruitbomen in je tuin te laten planten, is dat een goede beslissing. Niet alleen omdat je dan in het seizoen altijd vers fruit hebt (je hoeft het alleen maar van de boom te plukken), maar ook omdat je daarvoor al kunt genieten van de mooie bloesempracht in schitterende kleuren. Veel fruitbomen beginnen al vroeg in het voorjaar te bloeien, dus in het hele voorjaar en de zomer heb je plezier van de fruitbomen. Veel mensen denken dat de bloeitijd van fruitbomen maar kort is, maar niets is minder waar. Sommige bomen staan lange tijd in bloei met schitterende bloesems, waarna algauw het eerste fruit verschijnt.

Kies voor hoogwaardige fruitbomen

Ben je overtuigd om fruitbomen in je tuin te planten? Mooi! Kies dan wel voor de fruitbomen van Bomendael. Deze bomen zijn namelijk altijd van een zeer goede kwaliteit en je hebt zo ook gegarandeerd fantastisch fruit. Dit zijn niet alleen Hollandse appels en peren, maar ook meer exotische fruitsoorten, zoals abrikozen, perziken en mispels. Lekker zoet en sappig en natuurlijk ook heel gezond. Voordat je kunt genieten van je zelfgekweekte verse fruit, heb je eerst een schitterend uitzicht op een tuin vol met schitterende bloesems. Wie wil dat nu niet?

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina
Nu GRATIS verzending met eigen bezorgdienst door heel Nederland!