De eigen kwekerij - Bomendael

De eigen kwekerij

Professioneel gekweekte bomen met hun eigen verhaal

Als je jouw tuin opnieuw aan het inrichten bent, heb je natuurlijk dromen en ideeën over hoe je nieuwe tuin eruit moet komen te zien. Je zoekt naar de mooiste planten met bloemen in schitterende kleuren en je kiest mooie groene planten. Ook laat je je tuin betegelen met mooie tegels of klinkers en je laat een heerlijk zachte, groene grasmat aanleggen. Maar kies ook voor mooie bomen in je nieuwe tuin, zodat je door de hoogte ook een mooi perspectief in je tuin krijgt. Ook met bomen kun je alle kanten op, zeker met de verschillende boomsoorten van Bomendael. Zo ontstaat er precies de tuin die je voor ogen had!

Welke bomen laat jij in je tuin planten?

Dankzij de jarenlange ervaring van Bomendael kun je bij ons kiezen uit veel verschillende boomsoorten. Of je nu kiest voor fruitbomen die in het voorjaar gehuld zijn in prachtige bloesems en in de zomer en het najaar het lekkerste fruit geven, of dat u gaat voor bijzondere meerstammige bomen; bij onze kwekerij in Opheusden vind je altijd mooie bomen voor in je nieuwe tuin. Wij vertellen je graag wat meer achtergrond over de bomen uit onze eigen kwekerij, want achter onze meerstammige bomen en fruitbomen zit een boeiend verhaal.

Onze fruitbomen en andere bomen worden al jarenlang zelf geënt

Al sinds 1995 kweken wij met veel passie de mooiste bomen van hoge kwaliteit. Door onze passie voor fruitbomen, die wij zelf enten, is ook het fruit van deze bomen van zeer hoge kwaliteit. Dat is wat ons bedrijf kenmerkt: kwaliteit én passie. Deze passie zie je dan ook terug in onze bomenpracht en proef je terug in het heerlijke fruit dat onze gepassioneerde experts al jarenlang enten. Natuurlijk zorgen zij er ook voor dat onze meerstammige bomen er schitterend uitzien en van uitstekende kwaliteit zijn.

Kunnen wij je helpen?

Neem gratis contact met ons op! Direct naar contactpagina
Nu GRATIS verzending met eigen bezorgdienst door heel Nederland!